Produktrecension: 100% pure Lavender butter soap

Pris:
65 kr/127 g (hos eleven)

Finns bl.a hos 100% pures webshop och eleven.se

Ingredienser:
Saponified Oils of Cocos Nucifera (Virgin Coconut), Olea Europaea Fruit (Extra Virgin Olive), Rosa Canina (Rosehip) Seed and Vitis Vinifera Seed (Grapeseed), Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Persea Gratissima Oil (Avocado Butter), Tocopherol (Vitamin E), Lavandula Augustifolia (Lavender) Essential Oil


Först och främst: Den här tvålen är verkligen stor och dryg, så det är rena kapet för ynka 65 kr.

Den rengör huden effektivt men torkar inte ut som många tvålar har en tendens att göra. Jag har provat den både på kroppen och händerna, funkar lika bra vilket som.

Den löddrar bra och torkar ganska snabbt mellan användningarna om man har ett ordentligt tvålfat.
En annan sak jag verkligen gillar är att den inte spricker utan håller sig väldigt slät och fin. Så den känns väldigt hygienisk!

Förpackningen den kommer i är väldigt söt. Det är som ett litet paket med hårt papper som säkert går att använda som presentpapper om man ska ge bort något från 100% pure, eller varför inte ge bort den här tvålen. :)

Den doftar väldigt skarpt och fyller hela badrummet av en härlig lavenderdoft. Många har svårt för lavender, men jag antar att det är likadant med de andra dofterna som finns i äpple, eucalyptus, citron, persika, kokos och mango. :)
Doften håller dock inte i sig efter tvätt utan händerna/kroppen luktar vanlig tvål efteråt vilket är lite synd.

Allt som allt är detta en kanonbra och prisvärd tvål. Det enda jag kan komma på som skulle vara negativt är att doften inte håller i sig efter tvätt.
Betyg: 4,5 av 5»
»
»